«Hva ler du av?» - Sturla Berg

Sturla Berg. Pressebilete. Kilde: Sjøborg Kulturhus.
Sturla Berg. Pressebilete. Kilde: Sjøborg Kulturhus.
Torsdag, 9 april, 2015 klokka 19:30

Sturla Berg-Johansen regnes som en av landets beste standup-komikere. Han har i en årrekke sjarmert publikum i senk med sitt vinnende vesen, komiske talent og beundringsverdige innlevelse.

2002 vant han Komiprisen for beste standup, folkets pris under Gullruten i 2008 og Justerprisen i 2010.

Sturla elsker å stå på scenen og det er der man virkelig får kjenne pulsen på denne eminente humoristen. Han har en egen evne til å tilpasse seg sitt publikum og den gleden han selv får ved å stå på scenen er usedvanlig smittende.

I «Hva ler du av?» presenterer Sturla Berg-Johansen en teaterforestilling skrevet med typiske standup-vendinger, ispedd revygrep. 
 

-Jeg vil ta for meg humor, først og fremst, men jeg klarer jo ikke å gå av scenen uten å si noe jeg ønsker å si, derfor har jeg en melding på slutten: Jeg har funnet to lattere som gjør vondt.

Med seg på scenen har han musikeren Torbjørn Kvamme på piano og Tom Sterri har hatt regi. 
Til sammen blir dette et forrykende show som garantert får latteren i gang –Velkommen!

Pressen om Sturla og «Hva ler du av?»:

«Sturla briljerer verbalt med i sitt nye show».

 «Sturla Berg-Johansen er opptatt av sunn folkeskikk og tråkker aldri over noen grenser som gjør oss tilskuere flaue. Folkeskikken har han arvet fra sine forgjengere på Oslos revyscener; de fleste blir imitert med glans, ikke minst Leif Juster som er en velkjent Sturla Berg-Johansen-klassiker».

«Han er nemlig en utrolig dyktig standup’er, rå og direkte når det trengs, med timing, sjarm og publikumstekke som virker helt naturlig for han».

«Og han er morsom (…) (den med Karius og Baktus burde legges ut som video på gaysir.no!), men også i de spontane frekkhetene når han innleder en av mange dialoger med sitt publikum».

(VG)

«Det oser av rutine og selvsikkerhet av Sturla. Han er på plass med det skjeve smilet og det hemmelighetsfulle, litt rampete glimtet i øynene».

(Tønsbergs Blad)

«Lekende lett standup med Sturla Berg-Johansen».

(Moss avis)

Billettar 
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 320,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Billettar i sal frå måndag 1. desember kl 09.00.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: