Ålesund kammermusikkfestival; Musikk & vin

Ålesund Strykekvartett. Pressebilde. Eigar: Ålesund Strykekvartett.
Ålesund Strykekvartett. Pressebilde. Eigar: Ålesund Strykekvartett.
Laurdag, 17 juni, 2017 klokka 19:30

«Musikk & Vin» være et godt valg om man ønsker seg et avbrekk fra en travel hverdag under behagelig musikk og samtaler med kjente og ukjente. På lørdagskvelden i Frimurerlosjen kan man oppleve et godt utvalg av årets festivalmusikere i nye konstellasjoner. 

Et variert program fra med alt fra klassisk, romanstisk og til “lettere” musikk i en mer uformell setting. På dette arrangementet serveres det vin, samt tapasbar. Tor Andreas Dyrseth Dyrseth, kontrabassist i Ålesund Symfoniorkester, er konferansier.

Medvirkende:

 

 

Ålesund strykekvartett

Ålesund strykekvartett ble etablert i 1985. Kvartetten spiller på profesjonelt nivå, og består av faste stillinger. Ålesund strykekvartett avlegger en rekke ulike konserter hvert år, men både kvartetten og dens individuelle musikere tar på på seg ulike spille oppdrag i hele regionen. Kvartettens medlemmer underviser også ved Ålesund kulturskole, og er gruppeledere ved Ålesund Symfoniorkester.

Alle medlemmene holder et særs høyt musikalsk nivå, og har spesialiserte utdanninger. Du kan lese mer om de individuelle musikerne ved å klikke på de aktuelle navnene. Om du ønsker å høre kvartetten under Ålesund kammermusikkfestival, blir de å finne under en mange av årets konserter. Ta en titt på festivalprogrammet for å finne den rette konserten, eller bestill billetter ved å følge linken under.

Kvartettens medlemmer er:

Ai-Ling Chiu

Ove Kangarsnes

Linda Bønes

Samuel Skrede

Stad
Frimurerlogen
Kommune: