Åshild Mundal

Åshild Mundal. Pressefoto.
Åshild Mundal. Pressefoto.
Fredag, 6 februar, 2015 klokka 19:30

Åshild Mundals debutalbum "Fritt Fall"(2011) høstet gode kritikker, og med låten "Lukklegaste i verdi" oppnådde hun A-listeplassering på NRK P1. Låten ble en massiv radiohit. Albumet bestod av jordnære låter med lyrisk vakre, melodiøse tekster om relasjoner, selvltillit, kjærlighet og de mange valg man hele tiden står foran.

Når Åshild Mundal slipper sitt andre album, er det en artist som har funnet sin stemme som presenterer en vakker, sår, fin, optimistisk, ærlig og observerende plate med låter om relasjoner på ulike nivå.

Det er nettopp kontrastene, pakka inn i fantastiske arrangementer og produsent Jostein Ansnes sine gitarer og koring som sammen med Richard Turvey (tangenter), Rune Arnesen (trommer), Fritz Flåmo Eidsvaag (bass), Øyvind Smidt (mandolin og fiolin), Øyvind Engen (cello) og viktigst av alt: Åshilds vakre stemme, så full av nærvær, som gjør denne plata så sterk.

Åshild Mundal synger på sognamål og musikken er akustisk, melodiøs visepop. Hun har vært korist for f. eks. Dance With a Stranger, Tommy Körberg, Jan Eggum og Sissel Kyrkjebø.

Når Åshild legger ut på veien i 2015 blir hun å oppleve som en lyrisk trio bestående av Jostein Ansnes på gitar og Øyvind Engen på cello.

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: 
Tema: