Ørskog Bluesfest 2013

Torsdag, 30 mai, 2013
Fredag, 31 mai, 2013
Laurdag, 1 juni, 2013
Søndag, 2 juni, 2013

Ørskog BluesFest 2013 går av stabelen 30.05.-02.06.2013

Torsdag 30.mai: 
Som i fjor, så skal vi ha en gratis familiekonsert utendørs, og i år med like mye gla`skap som i fjor, men med litt mindre "galskap". I år blir utescenen på Prestevøren i Prestefjøra.
Vi drar til med et av Norges beste bluesband Yngve & his Boogie Legs og vi lover fullt trykk for hele familen. Grunnen til at vi tar litt mindre "galskap" er at gruvebluesen i fjor ekskluderte noen få som naturlig nok ikke kunne komme seg opp en bratt fjellside, og det vil vi bøte på i 2013. Prestefjøra har lett adkomst så det blir for alle! Vi satser selvsagt på at vi får lov å servere mat/grillmat og mineralvann, samt kaffe/te, og at melkespannet som er til å putte på en slant vil bære frukter. Det skal bli et hyggelig musikalsk møte for aldersgruppen 0 - 100 +++.

Fredag 31.mai:
Vi "tar" tilbake Ørskog Samfunnshus og lager en koselig, musikk - og bluesscene type "klubb". En ekte intimscene som krever musikk til et kravstort publikum. Det skal vi sørge for og vi kjører to band og en soloartist som virkelig vil gi den kresne lytter og musikkelsker en opplevelse av de sjeldne. Vi håper med dette at vi skal kunne få folk fra hele distriktet til å komme og kvaliteten skal være skyhøy! 
I tillegg blir det rusfritt ungdomsarrangement på Systra Cafè, og det skal gå samtidig med det som foregår på Samfunnshuset. Her spiller Skuggen Blue Screw og Yngve & his Boogie Legs.

Lørdag 1.juni:
Blueskafeen ved Ørskoghallen. Vi starter ca kl 12 med servering av mat og drikke og på scenen/teltet er det planen å ha en blanding av unge lokale artister, lokale utøvere i ulike grener som er utfordret i sjangeren og noe står åpent ennå. Vil vil så gjerne at unge og lovende band fra hele distriktet skal får komme og prøve seg på en skikkelig scene, med skikkelig lyd/lys og et fantastisk publikum. Ta kontakt for mer info om du har noen du kjenner som kan komme og spre musikk - og bluesglede.
Vi fortsetter suksessen fra i fjor med å bruke Ørskoghallen til lørdagskvelden/natt til søndag. Mr. Earl Thomas m/band vil få hjelp av to band til denne kvelden og vi har noen utrolig spennende band på blokka, som vil gjøre kvelden perfekt musikalsk sett. Alle sansene skal bli tilfredsstilt på en eller annen måte. 

Nytt av året:
Det er jo en festival og festivaler bør ha en festivalcamp. Vi jobber med å få dette til, og håper vi kan få på plass informasjon om dette på nyåret. Det skal være både for telt, bobiler og campingvogner. Noe av det mest hyggelige med festivaler er jo å bli kjent med nye mennesker, og en bluescamp er et slikt sted. Lave skuldre, god musikk og hyggelige mennesker. Life is good!

Stad
Sjøholt i Ørskog kommune
Kommune: