Øystein Sunde & Meget i Sløyd

Pressefoto.
Pressefoto.
Torsdag, 12 september, 2013 klokka 20:00

Øystein Sunde skal ut på tur igjen med en fornyet og oppdatert versjon av suksessen "Men DA må du ha" – en tittel helt i tråd med Øysteins skarpe skråblikk på alle dagliglivets tildragelser.

Etter snaut 200 forestillinger på Dizzie Showteater og turné, etterfulgt av Gitarkameratene på Dizzie i 2012, har han skrevet noen nye sanger og oppdatert annet materiale (som om det skulle være nødvendig!). Men sånn er'e bare, Sundes penn hviler aldri.

I år er det altså 43 år siden Øystein Sunde toppet listene med slageren Jaktprat fra hans første plate 1001 Fnatt fra 1970. Sunde tilhører europaeliten når det gjelder gitarspill og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser. Han har til og med fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co.

Øystein Sundes suksessforestilling ”Men DA må du ha” er den femte i serien av hans solo-show og etterfølger publikumssuksessene Kjekt å ha, Så hatten passer, Øystein Sunde ...og vel så det og Sånn e’re bare.

Øystein Sunde har alltid med seg utsøkte musikere og bandet hans, Meget i Sløyd, er noe av det aller beste som er å oppdrive av bluegrass-musikere på denne siden av Atlanter'n.

Stad
Ingebrikt Davik huset
Bernt Hildrevegen 2
6270
Brattvåg
Kommune: