"Øyvind Bluck Rett og Slett

Fredag, 9 mars, 2012 klokka 19:30:00

Det er helt unødvendig å diskutere den påstand vi nå kommer med: Øivind Blunck er Norges absolutt morsomste artist og samtidig er han en uforskammet dyktig sanger. Her har vi en sann komiker i motsetning til hva vi til hverdags møter både på scene og i TV.

Øivind Blunck har en allsidig bakgrunn med mange år på teaterscenen hvor han lærte å respektere både tekst og publikum. Han ble fort hele Norges Øivind og dette har han til stadighet slått fast bl.a. i strålende samarbeid med Hege Schøyen gjennom hele tre kjempesuksesser på scenen - Bare Gode Venner, Fast Følge og til sist Sammen Igjen.

Det skal heller ikke stikkes under stolen hans utrolige morsomme typer fra den brautende Fridtjof til den beskjedne Ugle­imitatoren bare for nevne noen. Hans bakgrunn fra alle sine roller på teater og showscenen vil forfatterteamet til årets forestilling Øivind Blunck Rett og Slett selvsagt boltre seg i. Tanken er at publikum skal møte en Øivind Blunck de kjenner, men samtidig skal han utvide sitt store nedslagsfelt så det er god grunn til å glede seg til høstens premiere antagelig den vesentligste i Oslo i høst.

Vi har sikret oss 6 av landets mest profilerte musikere , som absolutt garanterer for at det musikalske skal holde samme høye nivå som humoren og da er det duket for en forestilling langt utenfor alfarvei.

Stad
Parken Kulturhus
Parken Kulturhus
6025
ÅLESUND
Kommune: