2 KONSERTER med Kristiansund Blåsekvintett

Kristiansund Blåsekvintett. Foto: Operaen i Kristiansund.
Torsdag, 12 juni, 2014 klokka 14:00

Kristiansund Blåsekvintett (etbl. 1997) stikker ut på Miniturné. De skal sørge for deilige toner i både lunsj og etter fjøstid…! Kvintetten består av 5 blåsere som ellers spiller i Kristiansund Sinfonietta, og jobber under Operaen i Kristiansund.

12. juni går turen til Molde, og Kafé Kurt på Plassen Kulturhus. Dette blir en ettermiddagskonsert kl 14:00, hvor lunsjspisende/skoleferdige/byvandrende moldensere har muligheten til å komme å lytte til klassisk blåsemusikk i Moldes nye storstue.

13. juni bærer det avgårde til Oppdal. Her har kvintetten aldri spilt før, men de ønsker å komme seg ut av Møre og Romsdal og benytter muligheten nå på Sesongåpningen av Oppdalsmuseet. Blåsekvintetten spiller konsert «etter fjøstid» (kl 20:00) i Raulåna ved kirka på Vang.

Kvintetten har i vår jobbet med det prestisjetunge verket av Francaix, og har blant annet hatt Masterclass med hornisten Frøydis Ree Wekre. De tar også med seg den mer kjente Mozart i kofferten, og til slutt Fernström, fra vårt gode naboland. Kvintetten består av Ebba Ringmar (obo) Carina Sørum Øgaard (fløyte) Marcus Alexandersson (klarinett) Wojciech Ulatowski (fagott) og Eric Dullaert (horn).

Vi ønsker moldensere, oppdalinger og alle som er interessert, hjertelig velkommen til en vakker stund, - et deilig avbrekk i hverdagen...!

Stad
Plassen
Kommune: 
Kategori: