Absolutt Øivind

Absolutt Øyvind. Foto: Best Show.
Absolutt Øyvind. Foto: Best Show.
Fredag, 11 november, 2016 klokka 19:00

I fleire tiår har Øivind Blunck vore ein humørspreiar i Noreg. I dette showet inngår ein del av hans mest populære og etterspurde nummer, og eit gjensyn med udødlege Reidar og Fridtfjof! Kall det gjerne "Best of" Øivind, sjølv om fleire av tekstane er skreve om for å passe i notid.

Frå presstekst:

I juli var det premiere på Øivind Blunck og Reidun Sæthers "Diva and the Beast" i Tønsberg.  Et samlet pressekorps lot seg begeistre - i høst har de spilt for fulle hus på Chat Noir.  Ekstraforestillinger er satt opp etter nyttår.

"Absolutt Øivind" inneholder mange av de samme numrene som i "Diva and the Beast"!  Danserne/koristene fra denne produksjonen er med; Sofie Bjerketvedt, vinner av "Grease" konkurransen på TV2, Julia Seim Grønningsæter, danser fra "The Show Must Go On" og Folketeatermusikalen "Tre Musketerer" og Elin Tossaväinen fra Wallmans. 

Billettar 
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 425,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Billettar i sal frå onsdag 1. juni kl 09.00.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: