Anita Skorgans Julekonsert

Jul med Anita. Foto: Lisbeth Michelsen.
Jul med Anita. Foto: Lisbeth Michelsen.
Terje Nordby.  Foto: Lisbeth Michelsen.
Terje Nordby. Foto: Lisbeth Michelsen.
Fredag, 5 desember, 2014 klokka 20:00

Dette er ein akustisk, intim og varm julekonsert med vekt på det vakre og meiningsberande julesongrepertoaret vårt. Etter mange år med samarbeid med andre artistar, er Skorgan endeleg nært tilstades solo, godt hjelpt av ypperlege musikarar, samt forfattaren vi kjenner frå "Mytekalender" i NRK P2.

Omtale frå pressetekst:
Stillfarent, lyst og stemningsfullt nærmer ensemblet seg julens budskap og setter de indre, dype strengene i sving -  de som binder hjertene sammen i den mørke førjulstida. Det er tid for å  puste, reflektere, minnes barndommens jul og få et verdifullt møte med seg selv midt i vinterens kulde og det kommersielle kaos.

Med en gjenfortelling av Charles Dicken`s eviggyldige «A Christmas carol» eller «Juleevangelium», som nettopp handler om julen i hjertet, settes en annerledes ramme rundt julens budskap og stemning. Dette er et innslag i konserten og fremføres av Terje Nordby

De medvirkende er: 
Håkon Iversen, bass og kor 
Hallgrim Bratberg, gitarer 
Terje Nordby, gitar
Anita Skorgan, piano
Rune Børø, lyddesign

Bio Anita:
For 27 år siden da Anita Skorgan var med på sin første julekonsert i en liten kirke utenfor Drammen, falt noe på plass i hennes musikalske liv. Fra et utgangspunkt i klassisk piano, via viser og pop, fant hun via kirkerommet og julen etterhvert frem til sitt musikalske uttrykk, som siden den gang har fått utvikle og fordype seg videre. Hun berører mennesker med sin sang rett fra hjertet og legger stor vekt på selve formidlingen og kommunikasjonen med publikum.

Det har blitt en stor produksjon : ca 20 CD utgivelser, mange konserter, musikalteateroppgaver og TV opptredener gjennom årene. 

Bio Terje:
Terje Nordby er dramatiker, tekstforfatter, musiker og mytolog. Han var Tramteatrets forfatter. Som dramatiker har han vunnet både nasjonale (Ibsenprisen) og internasjonale priser, og er for tiden aktuell med gjendiktning av Platons “Sokrates Forsvarstale, spilt av Toralf Maurstad på Nationaltheatret og “Kongeblod” på Akershus Festning til Henning Sommeros musikk. Han har samarbeidet med Anita Skorgan siden 2013 og skrevet alle sangtekstene til hennes siste album “La høsten være som den er”. 

Billettar 
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 300,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Billettar i sal frå måndag 15. september kl 09.00.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: