ARGENTINSK TANGOKURS -

Laurdag, 26 april, 2014 klokka 12:00

Argentinsk tango for alle

Tango Nordvest inviterer deg og dine ledere /medarbeidere / kollegaer /venner til å delta på Argentinsk Tango kurs i Molde.
Dans er sosialt, det er trim, det er moro. Det er gøy å oppleve hvor vitaliserende det er for folk å lære å danse. Gode dansere er ofte midtpunkt i sosiale lag. For å bli en bedre danser er man nødt til å danse Det er effektivt og artig tiltak for folkehelse. Det bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø når man gjør noe gøy sammen. Tango danser vi i Kristiansund og i Molde hver 14. dag.
Vi i Tango Nordvest og TangoMoro ønsker at bedrifter, organisasjoner som har ansatte / medlemmer som kan tenke seg å lære å danse ARGENTINSK TANGO får muligheten nå i april (eller på bestilling senere). Det er mulig å melde seg på helgekurset som er planlagt, evt. komme med ønsker om interne dagskurs eller kurs i forkant av bedriftsarrangementer. Det tar ikke lang tid å kunne mestre grunnleggende trinn for å kunne danse en hel TANGO låt.
I introduksjonskurset fokuserer vi på å gå mens du lytter til tangolåten, sammen med din dansepartner. Det handler om å lytte til variansjoner i samme låt og gå etter den.
Det er viktig å få meg deg grunnleggende bevegelser og trinn, riktig holdning, hvem som fører og hvem som følger, kommunikasjon mellom partnere, av at man skal høre på musikken og bevege seg etter den. I tango så fører ikke bare mannen men åpner for at damen tolkner hans invitasjon. Med dette som grunnlag blir det dansere selv som syr sammen turene.
ARGENTINSK TANGO er ingen whiplash- eller akrobatikk dans. Man trenger ikke å være topptrent for å kunne nyte å danse ARGENTINSK TANGO
Fordi det nå er åpnet for å danse ARGENTINSK TANGO i Molde ukentlig i latingruppen il Molde Swing og Rockeklubb, kan man velge hvor man vil praktisere etter kurset, enten i Molde eller Kristiansund. Det er fullt mulig å gå på kurs i Molde og øve/danse i Kristiansund eller omvendt. Dette gjør at det man har lært ikke går i glemmeboken.
På øvinger er det mulig å få oppfriskning med andre tangodansere som har holdt på en stund og som har gått på flere kurs med flere profesjonelle argentinske instruktører tidligere. Her samarbeider vi alle for å få til et aktivt ARGENTINSK TANGO dansemiljø i fylket. Andre dansekvelder vil bli annonsert etter hvert.
Utenom den planlagte helgen er det anledning å bestille mindre kursopplegg eller privattimer. Det er bare å ta kontakt.
Hvis denne datoen ikke passer for dere men lysten til å danse tango senere er der, gi oss beskjed. Ta kontakt enten via espen.music@hotmail.com eller tangomoro@outlook.com for å høre om planlagte kurs eller om annet rundt ARGENTINSK TANGO dansekurs.

Stad
Kommune: 
Kategori: