Arne Benoni - Jim Reeves - THE MAN AND THE MUSIC

Arne Benoni.
Arne Benoni.
Onsdag, 29 oktober, 2014 klokka 19:00

Da Jim Reeves startet sin turnevirksomhet i 1953, var det ofte kun han og gitaristen Leo Jackson som trollbandt publikum. I 2014 vil Arne Benoni gjennom sin selvskrevne cabarèt ”Jim Reeves – The man and the music” markere at det er 50 år siden Jim Reeves omkom i sitt private fly 31. juli 1964.

Gjennom opptredener rundt om i landet vil han minnes Reeves i ord og toner. Benoni har med seg sin gode gitarvenn Tore Morten Andreassen Figenschow fra Tromsø, og de to vil gi publikum en ”tilbake til røttene” fantastisk musikkopplevelse av sjelden klasse.
Det hele ispedd verbale innslag som en rød tråd gjennom hele cabaréten som vil gi tilhørerne et innblikk i Jim Reeves sitt liv, både som privatperson og artist. Konserten inneholder også en låt ”The Voice” som Jim Reeves enke Mary, fortalte at Jim sa han ville spille inn, noe den fatale flyulykken satte en stopper for.
I år har Arne Benoni allerede gjestet Tromsø, Narvik, Finnsnes, Evenskjer, Bodø, Harstad, Stokmarknes, Ibestad, Lom og Lillehammer og høstet der stor applaus og ros fra et begeistret publikum.
I mai går turen til Nord-Troms og Finnmark med start i Lyngen, og videre til Skjervøy, Hasvik, Lakselv, Havøysund, Honningsvåg og Gjesvær. I juli besøkes Velvelstad, Namsos m.fl. Mye av høsten er satt av til Sør-Norge med besøk bl.a. i Hjertnes Kulturhus i Sandefjord, Kilden Kulturhus i Kristiansand, Nøtterøy Kulturhus, Olavshallen i Trondheim, Bakketeigen Kulturhus i Horten, Ælvespeilet Kulturhus i Porsgrunn, Sola Kulturhus, Glenghuset i Sarpsborg,Lyngdal Kulturhus, Askim Kulturhus, Bølgen Kulturhus i Larvik, Grieghallen, Parken Kulturhus i Ålesund, Ullensaker Kulturhus og Oslo Konserthus.
Bare måneder før han omkom besøkte Jim Reeves Oslo, og bidro til enorm popularitet her i landet. Hans omfattende studioarbeid sørget for at hit’ene fortsatte å strømme på i mange år etter ulykken. Disse sangene lever fremdeles, og treffer publikum verden over uansett alder. I perioden 1963-68 hadde Jim Reeves hele 25 album på topp-20 i Norge, hvorav to lå over ett år på VG-lista.

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: 
Tema: 

Kommentarar

Vi gleder oss til å besøke Parken Kulturhus onsdag den 29. oktober Kl. 19:00.

Vi har nettopp avsluttet de oppsatte konsertene i september (Hjertnes i Sandefjord, Kilden i KristiansandS, Nøtterøy Kulturhus, Olavshallen, Bakketeigen Kulturhus i Horten, Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn, Kulturhuset Gleng i Sarpsborg og Oppdal Kulturhus).

Oktober turneen starter i Lyngdal og avsluttes i Bjørnsonhuset i Molde etter å ha besøkt Askim Kulturhus, Larvik Bølgen Kulturhus og Grieghallen.

Vi har møtt et fantastisk publikum som har takket med stående applaus. Vi er overbevist om at vi får samme mottagelse i Ålesund.

På sees!

Sider