Askeladden på nye eventyr

Askeladden. Foto: Absence Crew. Kjelde: Høstscena.
Askeladden. Foto: Absence Crew. Kjelde: Høstscena.
Fredag, 26 september, 2014 klokka 19:00

ABSENCE CREW med Askeladden på nye eventyr

Da hele Norges TV-favoritt Stian Blipp slo gjennom på TV, var det sammen med Absence Crew. De imponerte seerne som fulgte “Norske Talenter” på TV2. Blipp har tatt steget ut i TV-bransjen, men dansegruppa hopper, rister løs og står fjellstøtt også på egne bein. 

I Norske Talenter har vi nylig sett flammende dansestunts fra Absence Crews Daniel Grindeland og de talentfulle danserne har til stadighet dukket opp i TV-ruta di med voldsom energi, danseglede og smidig rap. 

Fredag 26. september fjernes TV-ruta mellom artister og publikum her under HØSTSCENA og Ålesundere tilbys en live-opplevelse vi kommer til å huske lenge. 

Absence Crew forteller folkeeventyrene på sin unike måte akkompagnert av raprytmer, akrobatikk og ablegøyer. Artistene har utviklet sine akrobatiske dansestunt siden 1999, og nå tar de deg med gjennom Asbjørnsen og Moes verden på spenstige eventyr.

Dette er stunt som fascinerer og fenger. Ålesund, reis dere og rist løs, for fredagskvelden er det Absence Crew som gjelder! Sånn har du aldri før sett Askeladden, Prinsessen og halve kongeriket.

Medvirkende: 
Daniel Grindeland
Christopher «Birdy» Bottolfsen
Piero «Piero the Hero» Issa
Ole Petter «Hoolio» Knarvik
Andreas «Rocks» Roksvåg
Halvard Haldorsen 

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: