AVLYST! Høstscena 2016: Midt i livet

Midt i Livet. Foto: Teatret Vårt. Fotokilde: Høstscena.
Midt i Livet. Foto: Teatret Vårt. Fotokilde: Høstscena.
Fredag, 30 september, 2016 klokka 23:00

Teatret Vårt besøker høstscena med forestillingen «midt i livet» – om gutter i sin beste alder som starter danseband.

Hva gjør du når du står midt i livet og ikke har noe på stell? Jo! Du starter band med dine beste kamerater. Midt i livet er en forestilling med raus humor om midtlivskrise med dansemusikk og mulighet for en svingom.

Tre ekstremt single menn midt i livet leter fortsatt etter den eneste ene.  Den ubekymrete ungdomstiden da de ble venner på folkehøyskolen er for lengst forbi. Den gangen de spilte i band sammen og hadde store drømmer.

Mange år er gått siden da. Det ble med drømmen, og kontakten dem imellom har vært sporadisk. Plutselig oppdager de at alle andre rundt dem er gift, har stasjonsvogn, barn og hytte på fjellet. De bestemmer seg for å få ut finger’n og få seg dame så de kan starte neste etappe. De savner kontakten de hadde – og historien har jo vist at spiller du i band så er oddsen for å få seg dame rimelig stor. Så de starter opp bandet igjen; da kan de jo slå mange fluer i ett smekk! De kan spille musikk og feste sammen – og den fine tiden de hadde før vil selvfølgelig gjenoppstå. Og sist men ikke minst: de skal få draget på damene. Som de synger i sin store hit Topptur og damer: «Så lenge det er liv er det håp.»

I Bjørnar Lisether Teigens forestilling får vi mer enn bare dansemusikk. Vi blir kjent med historiene til tre gode venner som gradvis legger ned guarden. Men ta med danseskoene likevel. For danseband er danseband er danseband.

Stad
Arbeideren
Kommune: