Barnejazz: Hva kommer nå...?

Barnejazz: Hva kommer nå...?
Søndag, 29 mai, 2016 klokka 14:00

Hva kommer? Morsomt! Skummelt! Og vakkert! Og ekkelt! Og pinlig! Og komisk! Og fint! Og herlig! :) Og DU kommer og er med og bestemmer hva som skjer!

Straumsnes Jazzklubb arrangerer Barnejazz med forestillingen "Hva kommer nå...?" - en flerkunstnerisk impropakke for BARN - og voksne - i alle aldre!

Eldbjørg Raknes: sang og live sampling
Frode Eggen: historier
Rob Waring: vibrafon og perkusjon

De tre aktørene er alle av Norges fremste på hver sine felt! Sammen i impro og i samspill med barn i Hva kommer nå…? leker de på alvor!

Hva kommer nå…? er interaktiv improhistoriefortelling i samspill med abstrakte og fabelaktige lydbilder - og Eldbjørgs barnesanger til tekster av Inger Hagerup og Torgeir Rebboledo Pedersen. - Som faktisk ganske så mange har hørt på CD,spotify og radio eller i barnekor, barnehager, skoler og teaterforestillinger.

Konsertforestillingen Hva kommer nå…? debuterte i 2010 med døråpnerturné for Norsk jazzforum-arrangører som ville arrangere for barn. Forestillingen gjesta masse uilke scener, kulturhus, klubber og festivaler siden da – med fantastiske publikumsmøter hver gang.

"Jeg har overvært en god del musikk- og teaterforestillinger for barn i mitt liv, med og uten barn ved min side. Imidlertid har jeg aldri opplevd noe så morsomt, håndverksmessig solid, engasjerende og vellykket som dette. Selvfølgelig er Eldbjørg Raknes og medspillerne hennes av de ypperste i sitt slag, og en mer klassisk forestilling med enveiskommunikasjon hadde sikkert også vært vellykket. Men det er nettopp at de drar samarbeidet med barna så langt som gjør denne forestillingen så utsøkt(…) Jeg tar hatten av og anbefaler forestillingen på det varmeste." Tori Skrede, gi meg en K

Foto: Sara Mouthino

Stad
Øydegard Grendahus
Kommune: