Barneteatret Vårt: Den lille havfruen

Den lille havfruen. Foto: Barneteatret Vårt.
Den lille havfruen. Foto: Barneteatret Vårt.
Søndag, 1 oktober, 2017 klokka 16:30
Bli med inn i H.C. Andersens fantastiske undervannseventyr. Nede under havets overflate venter prinser og havfrueprinsesser, havhekser og havkonger – og drømmen om å finne ekte kjærlighet.
På havets bunn finnes skoger av planter som vaier i vannet som trærne på landjorda gjør i en bris. Små og store fisker glir ut og inn gjennom havplantene slik som fugler gjennom trærne gjør der oppe over havoverflaten. I den aller dypeste delen av havet ligger sjøkongens palass der sjøfolket lever. Her er veggene laget av lyserosa korall, vinduene av det klareste rav. Taket er laget av små skjell som åpner og lukker seg med små perler inni, og alle havkongens seks døtre svømmer ut og inn hele dagen og er lykkelige.

 

Den yngste av havkongens seks døtre, Den lille havfruen, er ikke som alle de andre. Hun drømmer om det magiske landet over havet der menneskene bor. En dag blir lengselen mot landet der oppe over havflaten for stort og Den lille havfruen svømmer opp til havoverflaten og forelsker seg i vinden, solen, fuglene, skyene og i en vakker prins.

Blir drømmen oppfylt? Får Den lille havfruen faktisk det livet hun drømmer om? Ta med deg familien og kom og se selv!

 
 
Av: Mike Kenny etter et eventyr av H.C. Andersen
Oversatt av: Morten W. Krogstad
Forlag: Colombine Teaterforlag
Regi: Linn Meyer Kongshavn
Scenograf og kostymedesign:  Marianne Stranger
Lyddesign og komponist: Thomas Kongshavn
Lysdesign:  Jonas PA Fuglseth
Med:  Sofia Knudsen Estifanos og Dagfinn Tutturen
Målgruppe: Familieforestilling. Fra 4 År.
Varighet:  Ca. 1 time
Stad
Arbeideren
Kommune: