Beatles & Ervingen blandakor på Abbey Road

«Beatles & Ervingen Blandakor på Abbey Road» Foto: Ervingen Blandakor. Fotokjelde: Ørsta Kulturhus.
«Beatles & Ervingen Blandakor på Abbey Road» Foto: Ervingen Blandakor. Fotokjelde: Ørsta Kulturhus.
Laurdag, 20 oktober, 2018 klokka 17:00
Laurdag, 20 oktober, 2018 klokka 20:00

Konsert med «Beatles & Ervingen Blandakor på Abbey Road» Bli med på haustens store Beatles-happening. Laurdag 20. oktober vert det Beatles-feber på Ørsta Kulturhus. Ervingen Blandakor med dirigent Øyvind Lied i spissen tek oss med på ei reise i Beatles si fantastiske verd av musikalske godbitar. På scena denne kvelden får du oppleve kor, orkester og innslag av dans.

Orkesteret er samansett av erfarne og dyktige musikarar frå Volda og Ørsta: John Inge Bjøringsøy (piano), Svein Hunnes (bass), Stein Lied (trommer) og Kjell Rune Klubbenes (gitar). Også ei gruppe dansarar frå Ørsta og Volda Ballettskule deltek.

Det er snart 60 år sidan Beatles starta å fôre den musikalske verda med sin musikk, og dei aller fleste av songane er også spelte den dag i dag.

Dirigent Øyvind Lied står bak fleire av arrangementa, både for kor og orkester. Det vert innslag av grupper, solistar og heile koret, og meir enn 20 av Beatles sine songar vert med på konserten. Her får du høyre perler som All you need is love, Drive my car, Come together, Blackbird, Hey Jude og Yesterday og mange fleire av dei store klassikarane.

Gå ikkje glipp av dette.  Det er berre å glede seg.

Stad
Ørsta kulturhus
Holmegt 7
6151
Ørsta
Kommune: 
Tema: