Bjørn Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg. Pressebilde.
Bjørn Eidsvåg. Pressebilde.
Fredag, 4 desember, 2015 klokka 19:00
Laurdag, 5 desember, 2015 klokka 19:00

En troende tviler, eller en tvilende troer. Det er ikke alltid lett å vite hvor man har Bjørn Eidsvåg. Det eneste som er sikkert, er at han gjennom sine over 25 år lange karriere aldri har vært redd for å si sin mening og stille spørsmål til verdens vedtatte sannheter.

 

Nysgjerrighet og åpenhet overfor andres musikalske uttrykk har gjort at Bjørn Eidsvåg har samarbeidet med en rekke kjente musikere og artister både i Norge, Sverige og Danmark.: Lisa Nilsson, Allan Olsen, Oscar Danielson, Sissel Kyrkjebø, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen, VAMP, Åge Aleksandersen, Thomas Dybdahl, Morten Harket og Kurt Nilsen, for å nevne noen.

På årets konsert får du uten tvil høre sanger fra hele hans rikholdige karriere.

Det at Bjørn er utdannet prest, og har arbeidet innen psykiatrien, har i stor grad påvirket låtene og hans og mottagelsen av de. Gjennom hele sin karriere har han stått på retten til å si hva man vil, uavhengig av livssynsbåser. Med sine tekster og sin musikk har han et sterkt ønske om å kommunisere med publikummet om alle aspekter ved det å være et tenkende menneske. Tro, tvil, kjærlighet og anger.

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: