Bjørn Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg. Pressebilete. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus.
Bjørn Eidsvåg. Pressebilete. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus.
Fredag, 7 desember, 2018 klokka 19:00

Bjørn Eidsvåg med band legg ut på haustturne, og fredag 7. desember vitjar dei Sjøborg kulturhus.

I haust er Bjørn Eidsvåg igjen klar for å legge ut på vegen, etter ei periode med fullt fokus på teatersuksessen "Etterlyst: Jesus". MEd seg på turne har han sitt framragande band og ein rikholdig katalog med kjente og kjære låtar.

Eidsvåg har nyleg spelt si siste teaterforestilling av "Etterlyst: Jesus", som har blitt spelt for fulle hus over heille landet. No gler han seg til å innta konsertscena igjen, og besøke landets krikar og krokar.

Med 25 studioalbum og eige hyllestalbum har Eidsvåg opparbeida seg ein heilt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skreve ei rekke udødlege låtar som fleire generasjonar av nordmenn har eit sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg ei unik formidlingsevne både som songar og historiefortellar, noko som får publikum til å vende tilbake år etter år.

Ein konsert med Bjørn og bandet er ei oppleving som egnar seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kyrkjer og kulturhus.

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i kafeen på Ulstein Arena (Vikemyra 2, ope mån-fre 08-21, laur 11-17 og søndag 12-18, telefon 901 85 764 og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 450,-

Billettar i sal frå torsdag 12. april kl 09.00.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: 
Tema: