Brothers In Arms - A Tribute to Dire Straits

Brothers In Arms. Pressebilete. Fotokjelde: Fosnavåg Konserthus.
Brothers In Arms. Pressebilete. Fotokjelde: Fosnavåg Konserthus.
Fredag, 7 september, 2018 klokka 19:00

Her kan ein risikere å oppleve både allsong, taktfast klapping og kanskje til og med spredte tilløp til dans.

Da gitarist Ketil og bassist Lars spilte i sitt første band sammen som tenåringer, var Dire Straits, med gitarist og låtskriver Mark Knopfler i spissen, et av forbildene. Sammen med flere musikalske venner hyller de nå sine gamle helter med bandet "BROTHERS IN ARMS" - A TRIBUTE TO DIRE STRAITS.

Brothers In Arms har sitt utspring i bandet James1st, som består av rutinerte musikere fra Ålesund og Brattvåg med lang fartstid i forskjellige band i distriktet: Erik James Anderson; vokal, Ketil Strand; gitar, Lars Øverås; bass, Bjørn Skjelten; trommer og Kjell Myklebust; tangenter. I tillegg har de fått med seg to ikke mindre rutinerte musikere; Sten-Even Holstad; gitar og Kjetil L.Ingvaldsen; sax, og tilsammen utgjør disse altså "Brothers In Arms".

 Publikum tas med på en musikalsk "mimrestund" der de vil få høre både flere av de gode gamle klassikerne til Dire Straits, samt noen av av musikernes egne favorittlåter.

Selv om "Brothers In Arms" gjør Dire Straits-låtene på sin måte, vil gjenkjennelsesfaktoren garantert være høy, og på konsertene til B.I.A. kan man risikere å oppleve både allsang, taktfast klapping og kanskje til og med spredte tilløp til dans..

På konsertene våre i 2015 feiret vi 30-årsjubileet for utgivelsen av albumet Brothers In Arms, ved å fremføre albumet i sin helhet (i kronologisk rekkefølge..)15

Høsten 2015 lot vi publikum stemme fram de låtene de ønsket at vi skulle spille på konsertene våre på Teaterfabrikken og Gomerhuset i januar 2016.

2016 ble et meget godt "Brothers In Arms"-år, med 3 utsolgte konserter på Teaterfabrikken i januar/februar, samt flere andre konserter på lokale kulturhus og festivaler, se konsertoversikt under.

2017 startet også strålende med to 10-årsjubileumskonserter på Teaterfabrikken 6./7.januar, og fortsatte med flere konserter på ulike scener i distriktet, bl.a. på "Skyhøyt i Fjæra"-festivalen i Molde, der vi delte scene med bl.a. Kari Bremnes.

Stad
Fosnavåg Konserthus
Gerhard Voldnes veg 7
6090
Fosnavåg
Kommune: 
Tema: