Bugge Wesseltoft «Snowing on my piano»

Bugge Wesseltoft. Fotograf: Egil Henning Hansen.
Bugge Wesseltoft. Fotograf: Egil Henning Hansen.
Torsdag, 14 desember, 2017 klokka 20:00

"Snowing on my piano" vart i følge Bugge Wesseltoft laga ut frå eit ønskje om ro og fred i jula, ei pause fra stress, gåvehysteri og det å måtte vere så voldsomt lukkeleg hele tida. Dette er balsam for sjela og julestemning på ein gong!

Då eit tysk plateselskap spurte han om å lage en solo-pianoplate med julesongar, var han sterkt i tvil, men valde til slutt å spele den inn på betingelse av at han fekk gjere det på sin eigen måte.

 «Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen.» - B Wesseltoft

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 350,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Overnatting og mat
Treng du overnatting eller ynskjer å ete i samband med konserten? Sjøborg kulturhus er samlokalisert med Quality Hotel Ulstein. Ta gjerne kontakt med dei for tilbod på overnatting og mat, telefon 70013000 eller epost q.ulstein@choice.no.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: