Bukkene Bruse på badeland

Bukkene Bruse på badeland. Foto: Teatret Vårt
Bukkene Bruse på badeland. Foto: Teatret Vårt
Fredag, 7 november, 2014 klokka 18:00

Barneteatret Vårt har laga teater av denne sjarmerande, morosame og elleville historia! Familieforestillinga passar for born i alderen 3-100 år.

Frå presseteksta kan vi lese:

Bukkene Bruse er på vei til seters for å gjøre seg fete. Men så - på veien dit får de øye på et nytt skilt: "Badeland - 200 meter".  De synes dette virker spennende, og når de også oppdager at badeland har en lang vannsklie med det forlokkende navnet Snurre Snabel, lar de seg friste og bestemmer seg for å droppe setra og heller ta en tur innom badeland. Der storkoser de seg - helt til trollet dukker opp…

Det er Bjørn F. Rørvik som har skrevet boka ”Bukkene Bruse på badeland”, hvor han gir oss en moderne vri på et av våre mest kjente eventyr. Siden utgivelsen i 2009 er den blitt en av landets mest populære billedbøker.

Rørvik har også skrevet fortellingen om reven og grisungen i ”Prikkesyken”, som Barneteatret Vårt dramatiserte og hadde stor suksess med for 3 år siden.

Varighet 55 minutter.

Bukkene Bruse på badeland
Av Bjørn F. Rørvik
Dramatisering: Ferran Audi og Eva Eklöf Mørkeset
Instruktør: Ferran Audi
Scenografi: Märta Fallenius
Musikk: Ørjan Liavaag
Lysdesign: Finn Landsberg

Medvirkende: Ellen Andreassen, Ina Breivik, Ørjan Liavåg, Kristine Myhre Tunheim, Wilhelm Støylen

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 140,-

For grupper på fire eller meir, kan de kontakte Servicetorget for gruppebillettar.


Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: