Carte Blanche - We Are Here Together

We Are Here Together. Foto: Carte Blanche.
Tysdag, 15 november, 2016 klokka 19:30

Norges nasjonale kompani for samtidsdans. 365 liter honning, 28 liter blod. Ritual, kannibalisme, legemliggjørelse, massens bevegelse, stimens bevegelse, stimen som venter, henger, og plutselig dreier i en annen retning. Glitter, villskap, ånd – massens ånd. VI ER HER SAMMEN.

Vi har invitert koreografene Mia Habib og Marcelo Evelin, to spennende personer med stor appetitt og vilje til både å konfrontere seg selv og andre, og til å utfordre andres meninger, til vår doble produksjon. Habib og Evelin har et rått og nakent koreografisk språk. Stykkene Gjallarhorn* og The Who of Things** kan tilsynelatende virke uraffinerte, men arbeidene deres er kløktig gjennomført og det jobbes aktivt, bevisst og konsekvent med å beholde retningen i bevegelsesspråket, til øyeblikket det fremføres med publikum tilstede. Deres relasjon til kropp er helhetlig. Denne kroppen innehar minner og tanker, den har en historie, den har levd i et ritual. Kroppen eksisterer i en masse, og den er vill!

Vi har dekket bordet til et fantastisk kunstnerisk måltid. Vel bekomme!

Forestillingen presenteres av Carte Blanche og Festspillene i Bergen.

«Det å gå tilbake til naturen, urkreftene, det uforståelige og grunnleggende er blitt gjort mye i scenekunsten de siste årene, ja det er nærmest en trend, men sjeldent har det vært så vellykket som akkurat her.» - Charlotte Myrbråten, Bergens Tidende
Les hele anmeldelsen

Varighet: 1 time og 45 minutter (inkl. pause)
Koreografer: Mia Habib og Marcelo Evelin
Lysdesign: Ingeborg S. Olerud
Kostymedesign: Indrani Balgobin og Marcelo Evelin
Lyddesign / Musikk: Gunnar Innvær og Sho Takiguchi
Dansere: Guro Rimeslåtten, Caroline Eckly, Núria Navarra Vilasalò, Sara Enrich Bertran, Irene Vesterhus Theisen, Miryam Garcia Mariblanca, Ole Martin Meland, Mathias Stoltenberg, Hugo Marmelada, Christopher Flinder Petersen, Dawid Lorenc, Jack Lorentzen/Harald Beharie.

Stad
Plassen
Kommune: 
Kategori: