CD-slippkonsert "Stemmer fra Surnadal"

Laurdag, 3 mars, 2012 klokka 20:00:00

Prosjektet, som har pågått siden januar 2011 og er drevet av Rune Dalager og Jostein Ansnes, er et CD-prosjekt i samarbeid mellom Rockerommet Studio i Surnadal og Øra Musikk AS i Trondheim.

Prosjektet innebærer innspilling, produksjon og utgivelse av en full-lengde CD-utgivelse av og med musikere med tilknytning til Surnadal. Konseptet er et fast backingkomp bestående av slagverk/perkusjon, bass, gitar og tangenter som akkompagnerer diverse sangere fra Surnadal som framfører utelukkende nykomponert musikk skrevet av lokale komponister.

Lørdag 3 mars 2012 klokken 20.00 blir det en heidundrende konsert i Storstuå i Surnadal Kulturhus på Skei, hvor det vil bli urpremiere på alle 13 låtene fra albumet i tillegg til at det blir mulighet for å kjøpe et rykende ferskt eksemplar av CD-en.

Innholdet spenner fra fine kjærlighetsballader og viser til litt mer poppete og rocka materiale, så her er det noe for enhver smak.

Vi har knyttet til oss en del personer som alle takket ja til å bidra med sin kompetanse. Andreas Kjøl Berg fra bandet 22 med base i Trondheim (trommer/perkusjon) er eneste utabøgdes innslag, Brage Kristian Einum (tangenter) og Torbjørn Kvande (bass) vil i tillegg til Rune Dalager og Jostein Ansnes bidra som musikere. Til CD-slippkonserten er kvartetten fra CD-en forsterket med Ola Langi og Stein Boge.

Svanhild Husby, Hans Olav Settem, Per Holten, Ole Magne Ansnes og Karstein Mauset bidrar som komponister og vokalister i tillegg til at Tone S Døving, Toril Moe, Silje Botten, Norvald Bondhus, Astrid Hyldbakk, Ingebjørg Loe Bjørnstad og Sigrid EV Bøe bidrar som sangere. Disse er selve Stemmene.

I tillegg vil Rune Dalager bidra som komponist i tillegg til å være produsent for CD-en. Vi har også knyttet til oss andre personer med røtter i Surnadal som gjestemusikere på enkeltnummer underveis i prosjektet der dette har passet.

Øra Musikk AS med Jostein Ansnes er utgiver av CD-en, som er mikset av Rune Dalager, Jostein Ansnes og en engelsk tekniker i Parr Street i Liverpool, hvor blant andre Coldplay og Spice Girls har gjort innspillinger.

Dette blir årets CD i Surnadal og på Indre Nordmøre. Garantert!

Stad
Surnadal Kulturhus
Surnadal Kulturhus
6650
SURNADAL
Kommune: