Club Sjøborg: Molvær & Sagen Trio

Molvær & Sagen Trio. Pressebilete. Kjelde: Sjøborg Kulturhus.
Molvær & Sagen Trio. Pressebilete. Kjelde: Sjøborg Kulturhus.
Fredag, 13 juni, 2014 klokka 21:00

Fredag 13. juni er det duka for ein heilaften på Sjøborg. Etter "Musikalsk salat" med Frid & Glede får vi besøk av Molvær & Sagen Trio i kinosalen.

Frå pressemeldinga heiter det: Selve Krumtappen i Ytre Suløen Jazssensemble «Jens Arne Molvær» har overlatt plassen til andre etter å ha reist verden rundt med jazzen og gitt ut over 20 LP/CD album. Men han har ikke lagt klarinetten sin på hylla. Han fortsetter med sine glade jazztoner i trioen «Molvær & Sagen Trio» med sønnen Aslak Molvær på bass og Kurt Sagen på gitar.

Bandet hadde sin første offisielle konsert i Molde i fjor høst for Storyville Jazzclub på Kurt´s kafe i det nye Jazzhuset. Det ble fullt hus og en overveldende respons fra et intenst lyttende publikum.

Dette viste oss, sier Sagen, at vi hadde et skapt et konsept som har bred publikumsapell.

Denne våren har bandet hatt konserter på First Bar i Ålesund, Teaterfabrikken i Ålesund, Ørsta, Sykkylven, Haugsbygda i Fosnavåg, Haramsøy og Nordfjordeid. Konserten i Ålesund var for Jazzsirkelen, og responsen fra en fullsatt Firs Bar var overbevisende. Når publikum etter 2 ganger 45 minutter vil ha enda mer, har vi fått det publikum vi ønsker oss.

Noe av hemmeligheten bak suksessen, sier Sagen, er at den noe uvanlige instrument- besetningen med klarinett, akustisk jazzgitar og akustisk bassgitar gir et lavmelt og varmt lydbilde, som sammen med utvalgte perler fra jazzens gullalder framstår som intim og sofistikert kammerjazz.

Musikken blir presentert i et behagelig og uanstrengt lydbilde, med høy gjenkjennelsesfaktor.

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 150,-

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: 
Tema: