Club Sjøborg: Terje Gewelt

Terje Gewelt. Pressebilete.
Fredag, 15 februar, 2013 klokka 22:00

I sin nye trio ”Electric” har Terje Gewelt fått med seg den amerikanske mestertrommeslageren Adam Nussbaum og den svensknorske gitarvirtuosen Staffan W-Olsson. Sammen utgjør de en full-ladet trio det vil slå gnister fra.

Trioen består av:
TERJE GEWELT - FRETLESS BASSGITAR
ADAM NUSSBAUM - TROMMER
STAFFAN WILLIAM-OLSSON - GITARER

De vil fremføre nyskrevet musikk for denne trioen. Musikken kan beskrives som; melodisk, dynamisk og inviterende instrumentaljazz.
Terje Gewelt har utgitt 10 CD’r i eget navn, den siste; ”Spindrift” ble utgitt nov. 2012. Han har samarbeidet med internasjonalt kjente musikere som; Billy Cobham, Andy Summers (Police), John Surman og Michael Shrieve (Santana). Terje Gewelt medvirker som bassist på over 100 plateinnspillinger med norske og utenlandske kjente musikere.

Adam Nussbaum har lenge vært blant de mest respekterte og anerkjente jazztrommeslagerne i verden. Han har spilt med stjernemusikere som; John Scofield, Gary Burton, Sonny Rollins og Michael Brecker. Adam Nussbaum’s trommespill kan høres på et stort antall kritikerroste CD utgivelser.

Staffan William-Olsson er en av Skandinavias ledende jazzgitarister og kjent for sitt grensesprengende virtuose gitarspill. Han har lenge vært medlem av suksessgruppene ”The Real Thing” og ”Hawk on Flight”. Staffan har samarbeidet med et uttall av kjente Skandinaviske musikere og har gitt ut 7 CD’r i eget navn.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: