Cornelis och damerna, Hans-Erik Dyvik Husby og Jenny Jenssen

Cornelis och damerna. Pressefoto.
Cornelis och damerna. Pressefoto.
Laurdag, 2 september, 2017 klokka 19:00

En aften med «CORNELIS OCH DAMERNA» er en hyllest til Cornelis Vreeswijks - basert på den folkekjære svensk - hollandske visekunsterens udødelige sanger - bohemen, skandalemannen og kvinneforføreren.

"Det kunne ikke blitt bedre" – Glåmdalen

"Hans Erik Dyvik Husby kan sin Cornelis Vreeswijk, og Jenny Jenssen imponerer med sine Siw Malmquist-tolkninger" - Østlands-Posten

Publikum skriver på sosiale media: “Tusen takk for herlig show i kveld” - “Et intimt herlig sommershow med to glimrende artister, gir 6” - “Magisk aften ... Takk”

Mange artister har gjennom årene tolket Vreeswijks vakre viser og de fleste skandinavere har et nært forhold hans musikk. En stor stjerne på mange scener i flere tiår med kritikerroste album og gullplater i inn- og utland. Men også en kompleks mann med mange mørke sider. Skandaler og nederlag fulgte Cornelis og mange historier fortelles om Nordens store visesanger.

I denne konserten/forestillingen (2x45 minutter) fokuseres det på de mange kvinnene i Cornelis Vreeswijks liv. Han sang mange duetter med Sveriges fremste kvinnelige artister og hans tallrike forhold til kvinner i privatlivet var både kjærlighetsfylte og ofte komplekse. Hans musikalske skildringer av forelskelse, romantikk og kjærlighetssorg griper oss alle. I denne forestillingen tar sangerinnen JENNY JENSSEN og ex-Turboneger & skuespiller HANS-ERIK DYVIK HUSBY oss med på en reise gjennom Cornelis´musikk og liv i forhold til damene. Sammen synger de en rekke kjente og kjære Vreesvijk låter og som Cornelis sang som duetter med sine damer. Det blir en varm og humoristisk forestilling med de kjæreste melodiene og lystige anekdoter fra Mester Cee´s liv!

Stad
Storfjord Kulturhus
Øyna 1
6201
Stranda
Kommune: