Dance With a Stranger

Dance With a Stranger. Pressebilete.
Dance With a Stranger. Pressebilete.
Laurdag, 15 juni, 2019 klokka 19:00

Laurdag 15. juni vert det utekonsert med Dance With a Stranger på Kulturalmenningen i Ulsteinvik, i samband med Smak av Ulstein.

Det evigunge bandet Dance With A Stranger har de siste årene gjennomført mange konserter og ikke minst mange festivaljobber i 2018: dette har gitt mersmak!

I 2019 skal de gjennomføre en rekke sommerkonserter: først og fremst i perioden juni – september, og denne gang kommer herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med tre musikere i en frisk og vitalisert utgave! Her vil man få hiter som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man, Dance With A Stranger og flere av de mer ukjente låtene i ”ny” innpakning.

Bandets virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemann-pris. Etter flere pauser opp gjennom har bandet hatt flere comeback, og hver gang har gleden og energien over å spille live kommet tilbake!

Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen fra både presse og publikum viser at de rett og slett er i en særklasse.

Sommerens turnè består av ca. 15 konserter, så publikum bør kjenne sin besøkelsestid for å oppleve stemningen: for en fest!

 

18 års aldersgrense.

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i kafeen på Ulstein Arena (Vikemyra 2, telefon 70 01 77 00, opningstider) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 420,-

Billettar i sal frå måndag 10. desember kl. 09.00.

Overnatting og mat
Treng du overnatting eller ynskjer å ete i samband med konserten? Sjøborg kulturhus er samlokalisert med Quality Hotel Ulstein. Ta gjerne kontakt med dei for tilbod på overnatting og mat, telefon 70013000 eller epost q.ulstein@choice.no.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: