DANSEGALLA I OLIVINHALLEN

Laurdag, 28 april, 2012 klokka 20:00:00

Lørdag 28.april er det duket for storfest i Olivinhallen med Contrazt og Anne Nørdsti på plakaten.

Sistnevnte besøkte Åheim i fjor, og det ble en kjempefest! Billettsalget er i gang.

Anne Nørdsti har for lengst etablert seg i Norges dansebandelite. Nå er hun klar med sitt 6. studioalbum, og "På Kryss Og Tvers" følger opp salgssuksessen "Så Gøtt..." fra tidligere i år.

Hun har stadfestet sin posisjon ved å være headliner på alle de største festivalene i år
igjen, og live-publikummet øker fra år til år. Skal vi
tro det svenske dansebandbladet "Får jag lov" , er hun også på vei til å
etablere seg på den andre siden av grensen, fortjent nok.

Contrazt er et av de fem største dansebandene i Norge og er det bandet som turnerer mest i Norge. Svenskene har også fattet interesse for dette bandet, litt unikt med tanke på at ingen norske danseband har klart å bemerke seg nevneverdig i Sverige. Flere jobber er på gang i grannlandet utover høsten og vinteren.

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid i bransjen, og besetningen er: Gro Anita Johansen (hovedvokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Gunnar Erik Ryen (bass), Roar Sagerud (trommer) og Tommy Sagerud (keyboard og kor).

Til slutt er det bare å si at Contrazt sitt berømte sceneshow er et skue verdt for alle. Med sin store spilleglede, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.

18 års aldersgrense!

Stad
Olivinhallen
6146
ÅHEIM
Kommune: