Dansegalla med Bjørns Orkester og Steinar Engelbrektson

Bjørns Orkester. Pressebilete.
Bjørns Orkester. Pressebilete.
Steinar Engelbrektson. Pressebilete.
Steinar Engelbrektson. Pressebilete.
Laurdag, 25 februar, 2017 klokka 20:00

I år som i fjor: dansegalla med Bjørns Orkester og Steinar Engelbrektson.

Bjørns Orkester:
Møre og Romsdals store dansebandcowboyer Bjørns Orkester har for lengst etablert seg i eliten blant norske danseband.
Etter at kontrakt med Tylden & Co var i boks i 2003, har de vært og regne med blant toppene i dansebandsjangeren med en formidabel popularitetsøkning fra år til år. Og det skyldes ikke bare musikken- her er en gjeng joviale og omgjengelige musikerer som er like populære blant publikum som blant musikerkolleger over hele landet. Et ekstra bevis for dette fikk de i 2013 i form av både Gullsko som "Årets danseband" og fantastiske plasseringer på VG-lista Topp40.
At suksessen fortsetter er den foreløpige spilleplanen for 2016 et godt bevis på. Her står festivaler, dansegallaer og "dans på lokalet" allerede i kø. Etterspørselen etter Bjørns Orkester har aldri vært større.

Steinar Engelbrektson Countryduo:
"Nordfjording med ekte speleglede"
Steinar Engelbrektson er mer aktiv enn noen gang før. Fornøyde arrangører og rebooking er blitt vanlig når denne populære artisten er ferdig med en spillehelg. I 2012 ble Steinar nomiert til Gullskoen 2012 for platen sin "Terningen er kasta". Nå er Steinar igjen blitt nomiert. Både i Gullskoen 2014 "årets danseband" og "årets danselåt" med låten "Heim til Nordfjor".

Med trekkspillet sitt og verdens fineste dialekt er han veldig populær både som artist og med sitt band. Et fullbooka 2016 er en god grunn til å ta turen for å oppleve denne folkelige artisten som serverer dansbar country til sitt stadig voksende publikum. I Rauma denne helga tar Steinar med seg Sissel Lunde SUndby som til vanlig spiller keyboard i bandet. Denne duoen er mye brukt de siste årene og gir åpning for både dans, allsang og musikalsk nytelse.

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: