Darkest Sins + Fabio Lione w/Etherna

Fredag, 25 april, 2014 klokka 20:00

I april tar den kjente italienske Heavy Metal-vokalisten Fabio Lione turen til Møre og Romsdal. Lione er kjent fra band som Rhapsody of Fire, Vision Divine og Angra og kommer til nordvestlandet i forbindelse med en mini-turné arrangert av bandet, Darkest Sins. Turneen går over tre kvelder i Volda, Ålesund og Molde fra 25-27.april og først ut er Volda. Darkest Sins har spilt over 40 konserter i store deler av Norge og er kjent for å være et forrykende live-band, og sammen med Fabio Lione blir dette en musikkopplevelse du sjeldent vil høre maken til.

Darkest Sins består av medlemmer fra Ålesund, Molde og Volda. Bandet oppstod da de to frontfigurene Marius og Anniken studerte musikk ved Høgskulen i Volda. De har gitt ut et album og en digital EP og jobber nå med album nummer to som skal spilles inn i det lokale platestudioet Ocean Sound Recordings. Darkest sins ble kjent med Fabio Lione etter at de kontaktet han for å være gjesteartist på det kommende albumet.
Gjennom Lione ble bandet kjent med Alessio Lucatti, kjent fra Power Metal-bandene Vision Divine og Etherna. Dette ble starten på et samarbeid mellom Etherna og Darkest Sins. Det italienske bandet hadde et stort ønske om å spille i Norge, og da spesielt å få oppleve vestlandet. På turnéen har bandene med seg Fabio Lione som skal synge med begge bandene. Han har tidligere spilt i Oslo som vokalist for Rhapsody of Fire og Kamelot, men dette blir første gang Power Metal-stjernen besøker denne delen av landet. Darkest Sins booket dermed en mini-turné som besøker Rokken i Volda, Vega i Ålesund og Kompagniet i Molde.

Stad
Kompagniet, Molde
Kommune: 
Kategori: 

Kommentarar

Dette blir meeeget bra :D

Stort besøk for lille Ålesund \m/