THE DECIDERS

Fredag, 20 juli, 2012 klokka 22:30:00

Da bassist Ole Morten Vågan vant DnB-Nor prisen på Kongsberg Jazzfestival i 2009, fikk han sette sammen sitt personlige drømmeband , resultatat ble The Deciders!

Med sentrale musikere fra tre hotspots for improvisert musikk, Berlin, Stockholm og Oslo, er The Deciders et tverrsnitt av europeisk impro- og jazzmiljø anno 2012. Berlinduoen Rudi Mahall og Alex Dörner er blant sin generasjons mest bejublede improvisatører, og har hatt en imponerende konsert- og plateproduksjon de siste to tiårene, men også hver for seg har de satt dype spor i Berlins musikkmiljø. Svenskene Fredrik Ljungkvist og Jon Fält er blant de mest anerkjente og særegne musikere i Norden i dag, og har henført publikum over hele verden i med sterke band som Atomic og Bobo Stenson Trio. Bassist Vågan har i et-og-et-halvt tiår spilt med band som MOTIF, Bugge Wesseltofts NCOJ og noen dusin andre.
I 2011 gjorde ensemblet sin første turne i Norden til strålende kritikker. Det er flere turneer og plateinnspilling i vente, og vi gleder oss ti å presentere The Deciders i Molde!

Rudi Mahall (clar), Alex Dörner (trp), Fredrik Ljungkvist (sax), Jon Fält (dr), Ole Morten Vågan (bass).

L=ledsager med bevis.
Unummererte plasser.

Stad
Molde, Plassen, Storyville
6401
MOLDE
Kommune: