Den lille havfruen - Barneteatret Vårt

Den lille havfruen. Foto: Barneteatret Vårt.
Den lille havfruen. Foto: Barneteatret Vårt.
Onsdag, 27 september, 2017 klokka 18:00

Barneteatret Vårt kjem på turnébesøk med undervassmagi for heile familien. I hovudrolla  i H.C. Andersens fantastiske undervasseventyr møter du Sofia, kjent frå NRK Barne-TV.

Det blir Akvarie-verkstad 45 minutt før framsyning der publikum kan bli med å lage sjødyr. Etter framsyninga får publikum høve til å helse på skodespelarane.

Bli med inn i H. C. Andersens fantastiske undervasseventyr. Nede under havoverflata ventar prinsar og havfrueprinsesser, havhekser og havkongar – og draumen om å finne ekte kjærleik. 

På botnen av havet finst skogar av planter som vaiar i vatnet nett slik som trea på landjorda gjer i ein bris. Små og store fiskar glid ut og inn gjennom havplantene slik fuglane flyg mellom trea oppe over havoverflata. I den aller djupaste delen av havet ligg palasset til sjøkongen der sjøfolket lever. Her er veggane laga av lyserosa korall, vindauga av det klaraste rav. Taket er laga av små skjel som opnar og lukkar seg med små perler inni, og alle dei seks døtrene til havkongen sym ut og inn av palasset heile dagen og er lukkelege.

Den yngste av dei seks døtrene til havkongen, Den lille havfruen, er ikkje som alle dei andre. Ho drøymer om det magiske landet over havet der menneska bur. Ein dag vert lengta mot landet der oppe over havet for stort og Den litle havfrua sym opp til havoverflata og forelskar seg i vinden, sola, fuglane, skyene og i ein vakker prins.

Vert draumen oppfylt? Får Den lille havfruen faktisk det livet ho drøymer om? Ta med deg familien og kom og sjå sjølv!

Av Mike Kenny etter et eventyr av H.C. Andersen
Oversatt av Morten W. Krogstad 
Regi       Linn Meyer Kongshavn          
Scenografi og kostymedesign: Marianne Stranger
Medvirkende: Sofia Knudsen Estifanos og Dagfinn Tutturen
Målgruppe: Familieforestilling. Frå 4 år.

Lengd: omlag 1 time

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris
Tidligkjøp-pris frå 30.05-20.08 kr 120,-
Voksen kr 160,-
Born kr 160,-
Grupper (min.4 stk) kr 120,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: