Den lille prinsen

Den lille prinsen. Foto: Barneteatret Vårt.
Den lille prinsen. Foto: Barneteatret Vårt.
Fredag, 16 september, 2016 klokka 18:00
Fredag, 14 oktober, 2016 klokka 12:00

En poetisk, morsom og varm forestilling om å være menneske.

Den lille prinsen er basert på den verdenskjente romanen med samme navn skrevet av Antoine de Saint-Exupéry.  Boken blir regnet som en av verdens mest solgte bøker og er elsket av alle aldre for sine betraktninger om oss mennesker.

Det var en gang en liten prins som bodde på en liten planet som ikke var stort større enn seg selvHer feide han sine tre vulkaner, passet på blomsten sin og så på solnedgangene. Og fordi planeten hans var så liten, var det det svært mange av dem En gang så han solen gå ned fireogførti ganger. ”For du vet…når en er svært trist, er det så godt å se på en solnedgang.”

Den lille prinsen føler seg litt ensom og en dag begir han seg ut på en reise ut i verdensrommet. Han ønsker å finne en venn, men i stedet møter han enkle og ødeleggende typer som ikke er interesserte i andre enn seg selv. Det viser seg at det er vanskelig å finne en virkelig venn. Hva er vennskap? På rundreisen sin forsømmer han sitt eneste ansvar: blomsten på sin egen asteroide.

Denne fortellingen er ikke blitt til for at voksne skal finne den tilfredsstillende eller underholdende, men for at barn skal kunne utforske universet med sin fantasi. En vidunderlig utenomjordisk parabel for alle aldre.

Stad
Arbeideren
Kommune: