Den vesle bygda som glemte at det var jul

Den vesle bygda som glemte at det var jul. Pressefoto. Fotokilde: Ålesund kommune, kultur.
Den vesle bygda som glemte at det var jul. Pressefoto. Fotokilde: Ålesund kommune, kultur.
Laurdag, 10 desember, 2016 klokka 12:00
Laurdag, 10 desember, 2016 klokka 14:00

Det er snart jul! Hvem kan vel glemme det? Tenk først når det er Lille julaften kommer alle på i Den vesle bygda at det snart er jul. I Alf Prøysen sin humoristiske fortelling om Den vesle bygda som glemte at det var jul, møter vi masse rare og artige karakterer som er noen ordentlige rotehoder. De glemmer det  aller meste, selv at det snart er jul og det store spørsmålet er da rekker dem jula? (Eller glemmer dem at de har glemt det.)

Morten Anda Berg er skuespiller utdannet fra HINT Høyskolen i Nord- Trøndelag. Anda Berg har blant annet medvirket i forestillingen ”Forget me not” med det franske teaterkompaniet Compagnie Philippe Genty. Forestillingen turnerte 3 år rundt om i verden og ble nominert til teaterprisen Palmares du Theatre i 2013. Samt ”Konglesugeren” på Barneteateret Vårt.

Per Magnus Barlaug er skuespiller utdannet fra Akademi for Scenekunst I Fredrikstad. Barlaug har blant annet spilt på Norland Teater, BIT Teatergarasjen, Dramatikken Hus og Nasjonalteateret i Vilnius.

Jon Arne Arnseth er opprinnelig Skuespiller som er utdannet fra Nordisk Institutt for Scene og Studio. Jon Arne har bl.a. spilt på Haugesund Teater, Østfold Teater, Teateret Vårt, Grusomhetens Teater, Hamar Teater og Teater Joker. Dette er Jon Arnes regi debut.

Varighet på forestillingen: 35 min uten pause

Målgruppe: 5-8 år.

Stad
Arbeideren
Kommune: