Det ble en gutt m/ Herreteateret (Farse)

Foto: Herreteatret.
Foto: Herreteatret.
Laurdag, 23 april, 2016 klokka 20:00

DET BLE EN GUTT - En komedie av Arnold og Bach i tre akter.

Handlingen går for seg på 1. års brullypsdagen til Professor Weber og hans kone Henny. De har planlagt en romantisk dag sammen, men en gammel studiekamerat av professoren kommer uventet på besøk og snur opp ned på den planen.

Han kommer med et brev som setter professoren i en vanskelig situasjon ovenfor hans kone. Han har nemmelig utelatt å fortelle at han har vært gift, men har blitt enkemann. Og at han har et barn fra det ekteskapet. En gutt. En voksen gutt.

Dette vil han ikke røpe for sin nye kone.

I annledning bryllupsdagen kommer professor Webers svigerforeldre på besøk. De kommer med Hurtigruten og har et ublitt møte med denne gutten ombord i båten. Gutten er tilfeldigvis på vei til Ålesund for å møte sin far og for å innkreve pengene som han har arvet fra sin avdøde mor.

Stuepiken, svigerforeldrene, gutten, en forfatter og en advokat er alle innom professorens stue denne dagen. Alle har en agenda som i tur og orden setter professoren i en vanskelig situasjon ovenfor sin kone og sine svigerforeldre.

På scenen:

THOR-IVAR FORSLAND    RICHARD A. SJØHOLT    JON HJELLE AASGAARD    TOM LARSEN    ARILD TERJE ANTONSEN    ROY-KASPER NAALSUND   BJØRN REKNES    VIGGO SOLUM

Bak scenen:

SCENOGRAFI AV SOLVEIG FAGERMO. MASKE AV TINA LINDSETH, SUFLI AV EVA OLIN ESCHEN.

INSTRUKSJON AV VIGGO SOLUM OG TOM LARSEN.

Stad
Gomerhuset
Stadionvegen 25
6260
Skodje
Kommune: