Dirty Dancing

Dirty Dancing. Foto: Ørsta Kulturhus.
Dirty Dancing. Foto: Ørsta Kulturhus.
Laurdag, 21 november, 2015 klokka 19:30

Britisk suksessmusikal basert på tidenes kanskje beste dansefilm – Dirty Dancing. Dermed er det klart for første den første turnéen i Noreg for musikalen regissert av Paul Spicer, med imponerende koreografi av Leanne Harwood.

Det er duka for ein emosjonell berg- og dalbane av ein kveld med heite dansescener, forførande song og bøttevis med nostalgi!

Alle dei klassiske låtane frå Dirty Dancing-soundtracket er med: Girls Don´t Cry, Hey Baby, Wipe-out, Do You Love Me, Hungry Eyes og den Oskar-vinnende (I´ve Had) The Time Of My Life. Rollebesetninga består av skodespelarar, songarar og dansarar med solid bakgrunn frå London´s West End og store TV-produksjonar. Regissøren, Paul Spicer,er kjend ifrå utallige hovudroller som skodespelar og regissør på West End og Broadway, mellom anna Mamma Mia!, Fame og Saturday Night Fever.


Regissøren seier sjølv om Dirty Dancing-musikalen: ”Stemninga er alltid elektrisk. Vi oppmodar publikum til å synge med og sjå føre seg at dei er med i sommarmånadane ´63. Eg har sett folk forlate teateret bokstaveleg tala høge på opplevingar. Eg har sett folk bryte ut i gråt av rein glede! Denne multi-prisvinnande musikken og filmen yrar av nostalgi. Eg utfordrar alle til å kome på musikalen, og garanterar ei fantastisk oppleving og minne for livet!"

-A thoroughly entertaining, visually stunning extravaganza (The Public Reviews)
-All singing, all dancing, highly watchable entertainment. (The Stage)
-A 90 minute display of high-energy, colourful outfits and a good-looking cast that left you wanting more. (North West Evening Mail)

Stad
Ørsta kulturhus
Holmegt 7
6151
Ørsta
Kommune: