Duo Biz`art - klassisk klaverkonsert for fire hender

Duo B!z’art. Pressebilete.
Duo B!z’art. Pressebilete.
Fredag, 4 november, 2016 klokka 19:30

Vi er duo b!z’art, pianoduo for 1 og 2 piano, starta av André Roe and Geoffrey Baptiste i 2004.

Bizarre betyr noko som er uvanleg eller ukonvesjonelt, og vi vil få deg til, med ovundring, å oppdage vår del av kunstnarverda. 
Når vi spelar med fire hender, brukar vi 20 fingrar og 2 musikarar til å dele dei 88 tangentane på flygelet. Dette gir eit heilt særskilt show, der hendene er innfiltra i kvarandre over tangentane på ein virtous måte. 
Vi leverer eit unikt repertoire. Nokre gongar kan instrumentet vere intimt, som salongmusikk. Andre gonger vert det symfonisk og etterliknar eit orkester. 
I tillegg finn vi oss sjølve, vende mot flygelet, kommuniserande, der vi inviterer publikum til å dele denne særskilte augneblinken.

Ærlegheit, energi og kjærleik til musikken, er fokus i vår stadige forsking.

 

Konsertane våre dreier seg kring sterke tema som "souvenir, souvenir", "Made in USA", "Valsar, tango og andre dansar" osb. og inspirert av vår musikalske smak, som går frå Romansen til musikk frå vårt århundre. kombinerer vi gjerne klassiske hits med ukjende mesterstykke.

 

Vi opptrer jamnleg med konsertar rund i Europa (Belgia, Frankrike, Storbritannia, Irland, Isle of Man, Skandinavia og dei baltiske republikkar), og vi likar å møte nye publikum. Difor gler vi oss til å møte dykk i Storfjord Kulturhus i november.

 


https://www.youtube.com/watch?v=-beARXnHl4Q

Stad
Storfjord Kulturhus
Øyna 1
6201
Stranda
Kommune: