Ekte Americana og Bluegrass-musikk på Dødeladen

Ash & Thorns
Laurdag, 30 mars, 2019 klokka 20:00

BEHAGELIG OG ETTERTENKSOMT
Disse gutta har blitt sammenlignet med Simon & Garfunkel og The Everly Brothers. Ash & Thorns er et Oslo-basert Americana/Roots band som med to gitarer og mye harmonisering i stemmene viderefører den gamle “Brother Harmony” tradisjonen.

OM ASH & THORNS
Det er de to musikerne Rasmus Dugstad og Rolf Mørck som utgjør gruppa Ash & Thorns. De spiller selvskreven Americana og folk-inspirert musikk, slik den pleide å bli spilt og presentert. Tekstene er tidvis melankolske og sjelegranskende, men gutta byr også på rene gladlåter som i låta Rock ’n’ Roll. Sangene varierer fra det enkle og sarte til svært tekniske låter med raske gitarriff.
Ash & Thorns har lykkes i å finne en samklang man kjenner igjen hos de etablerte gruppene som Simon & Garfunkel og The Louvin Brothers. Referansene til artister som Gillian Welch og The Milk Carton Kids er også tydelige. Ash & Thorns slapp sin første singel, The Wise Man, i januar 2019.

BILLETTER
CC: kr. 200,- / 150,- for medl. av Innlendingen. Billetter kjøpes via VIPPS/Innlendingen nr. 110372, eller ved inngangen hvis det fortsatt er ledige plasser.
Dørene åpner kl. 19.00 og konserten starter ved 20-tiden. Dødeladen Cafe kan friste med spennende retter, så kombiner gjerne konserten med en matbit i forkant.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ashandthorns/
SPOTIFY: open.spotify.com/artist/2YKWlLZSwShMn2jdGeKTCp?si=bHMNAE-iSKOYB6__iz4wQQ
INSTAGRAM: instagram.com/ashandthorns
NETTSIDE: ashandthorns.com

Arrangør: Innlendingen

Stad
Dødeladen Café
Kommune: 
Kategori: