Elisabeth Andreassen // Jeg er skitbra tur

Elisabeth Andreassen. Pressebilete.
Elisabeth Andreassen. Pressebilete.
Fredag, 8 mars, 2019 klokka 19:30

Elisabeth Andreassen kjem til ID-huset på sjølvaste kvinnedagen 8.mars! For eit stjernetreff! Her kjem ho med alle sine publikumsfavorittar i tillegg til nokre ho får med seg frå artistane i "Hver gang vi møtes" som går på nyåret 2019.

Fra 27. februar og frem til påske i 2019, legger Elisabeth Andreassen ut på veien igjen fra Trondheim og nedover med turnéen JEG ER SKITBRA. Dette er også tittel på hennar aktuelle «Bettan»-biografi skrevet av Arnhild Skre og utgitt i september 2018.

JEG ER SKITBRA er ein del av Bettans livsfilosofi og noko hon oppfordrar alle til å seie til seg sjølv. Den gang i 1980 da hon sa at ho var skitbra, var det tilfeldigvis ein platedirektør som fikk budskapet servert. Og Bettan fikk platekontrakt, fortel biografien.

På nyåret 2019 er Bettan med i ny sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2. Turnéen som ho følger opp med i etterkant av serien, vil være ein skitbra blanding frå heile hennar allsidige musikalske karriere fram til låter frå «Hver gang vi møtes».

Sidan platekontrakta i 1980 har Elisabeth Andreassens karriere vore ein gjennomgående opptur. Ho har runda 60 år, men har ingen planar om kvileskjær. Bettan står på så lenge skutan kan gå, for å sitere biografien «Bettan – Jeg er skitbra!»

Stad
Ingebrigt Davik-huset
Bernt Hildrevegen 2
6270
Brattvåg
Kommune: 
Tema: