Elvis!

ELVIS LEVER(ER)! Fotokilde: Ålesund kommune.
ELVIS LEVER(ER)! Fotokilde: Ålesund kommune.
Fredag, 29 januar, 2016 klokka 19:30

Elvis ville fylt 80 år i 2015.  Han debuterte allerede i 1954 og slo for alvor igjennom med sin første internasjonale hit ”Heartbreak Hotel” i 1956. Ingen annen artist har satt dypere spor etter seg enn Elvis Aaron Presley!  Dette markeres behørig på scener over hele Norge!  Det som først var tenkt å bli ca 15 show våren 2015 har nå blitt til mer enn 60 og flere følger, ut 2016....!

Det er tre av Norges beste tolkere av rock, country og blues har gått sammen for å gjenskape noen av de magiske og unike musikalske opplevelsene som Elvis ga milliarder  mennesker verden over.

Paal Flaata – Vidar Busk – Stephen Ackles står i spissen for noen av landets beste musikere i band, blåsere og korister. Historien om Elvis blir fortalt av radioveteranen Tor Andersen.

I nærmere to timer blir det et gjenhør med ca 40 av de mest populære innspillingene Elvis gjorde før han gikk bort i 1977. Dette blir et musikalsk og historisk gjenhør veldig mange vil elske!

Både anmeldere og publikum har så langt trykket produksjonen til sitt bryst.  Oppdal Avis trillet terningkast 6 og kalte det for en "Praktoppvisning” og Romsdal Budstikke ga terningkast 5 til det de kalte ”Den største Elvis-aftenen noensinne”.

Showduoen Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl har vært sentrale i å iscenesette  denne produksjonen.  De står også bak suksesser som  Queenhyllesten ”The Show Must Go On”, Beatles-serien ”It was fifty years ago today” og høstens store snakkis; "Diva and the Beast" med Øivind Blunck og Reidun Sæther.

Paal Flaata frontet bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album.  Som soloartist har han gitt ut seks album, det siste kom høsten 2014.  I 2012 var Paal nominert til Spellemannprisen for sitt femte album.

Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring!  Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut åtte album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger.

Stephen Ackles kan se tilbake på hele 14 albumutgivelser etter debuten i 1988.  Han har gjennom hele sin karriere penset mellom å være en eminent rock´n roll- og countryartist.

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: 
Tema: