Etter-jobben-foredrag

Elg. Fotograf: Arne Nævra
Elg. Fotograf: Arne Nævra
Måndag, 23 april, 2018 klokka 16:15

FRA BJØRNESKOGEN TIL LØVEBAKKEN

Christel-fondet inviterer til "Rett-etter-jobben-foredrag" med Arne Nævra i Rauma kulturhus 23. april, i samarbeid med Rauma SV. 

Arne Nævra hadde drevet med profesjonell naturfilmproduksjon i mange tiår, før han ble valgt inn på Stortinget for SV i høst. Han er en av Nordens fremste på dette feltet og er mannen bak suksesserier på NRK som Vi på Langedrag, Villdyr, Antarktis- en eventyrlig seilas, Norske Naturperler, Skoggangsmann og Min Natur. Han har møtt kjempeelger i Alaska, utallige isbjørner på Svalbard og i Russland, tigre i India, menneskeaper på Borneo og i Afrika- og selvsagt alle de fire store rovdyra i Norge.

- Christels engasjement i SV og for naturen og miljøet gjør det helt naturlig for oss å samarbeide med Rauma SV om dette arrangementet, sier Stein Siem i Christel-fondet.

På etter-jobben-foredraget vil Nævra vise klipp fra mange av sine høydepunkter bak kameraet. Tar vi ikke mye feil vil både kjempeelger og bjørner sprade over det store lerretet på Rauma kulturhus denne ettermiddagen. Men han vil også vise bilder og kåsere om opplevelser i den nære naturen. Opplevelser alle kan ha, om de er lydhøre, har øynene åpne og er ærlig utforskende.

- VI er veldig fornøyde med å få Arne til Rauma og tror foredraget vil passe for de fleste. Det blir stas å oppleve dette arrangementet i selveste naturgledekommunen, sier Yvonne Wold, SV.

At mye av naturen er under press, er uomtvistelig, og noe Arne er veldig opptatt av. Han vil sikkert formidle synspunkter på dette. Spør du om hvordan det er å skrifte fra kamuflasjedress i bjørneskogen til slådress og slips på Løvebakken, vil Arne sikkert svare på dette også. Dermed blir det til slutt en god blanding av synspunkter på klimaspørsmål, miljøvern, trusler mot naturen og andre aktuelle spørsmål- iblandet litt sladder om Stortingets sosiale liv.

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: