Faulty Towers The Dining Experience

Fawlty Towers. Basil, Sybil og Manuel.
Fawlty Towers. Basil, Sybil og Manuel.
Fredag, 10 oktober, 2014 klokka 20:00

"Fawlty Towers", eller "Hotell i særklasse" er sannsynligvis den meste populære og kjente britiske komiserien som er vist på norsk TV.

Fredag 10. oktober kan du oppleve dei på i "Faulty Towers The Dining Experience" der det blir både aperetif, treretters middag og herleg humor! Arrangementet er eit samarbeid mellom Sjøborg kulturhus og Quality Hotel Ulstein.

Presseomtale

Rollefigurene som vi elsker gjenoppstår i "Faulty Towers The Dining Experience", som er et unikt, interaktivt 2-timers show fullstappet med latter og med humoren vi husker fra serien. Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil og ikke minst den språk-forvirrede, klønete Manuel serverer gjestene middag på typisk "Faulty" måte!

"Faulty Towers The Dining Experience" har vært en kjempehit over hele verden og kommer nå til Norge!

Dette showet ble satt opp på en restaurant i London's West End tidlig i november 2012. I følge Time Out, London, er det et av de topp 3 mest besøkte showene i London den samme måned. Nå er det booket helt fram til slutten av 2014.

"Faulty Towers the Dining Experience" debuterte på Sydney Opera House i september 2013 med 8 utsolgte show. I mai 2014 debuterte showet på selveste Royal Albert Hall med 5 utsolgte show.

Les hva kritikerne sier:

‘Det har muligens vært ledd mer på kortere tid av et Gaffel & Karaffel-publikum tidligere under et show, men jeg tviler på det. For Faulty Towers The Dining Experience er noe for seg selv. ‘– Rogalands Avis ‘‘****

‘A once in a lifetime dining experience’ – London Theatre Guide ‘****

‘A two-hour eat, drink and laugh sensation’ - Daily Telegraph

***** ‘This is top end entertainment, a triple espresso of physicality that will knock you for six. Deliciously entertaining from start to finish, this is not to be missed.' -What’s On - London

Meny
Alkoholfri aperitif
Gresskarsuppe med rista gresskarkjerner og spirer
Kalkun, poteter på engelsk vis , bakte sesongens grønsaker og fløtesaus  

Og måltidet avsluttast med ein skikkelig engelsk godbit:
Sticky toffee pudding with honeycomb, vanilla ice cream, prunepurè (Daddelpudding)

Kun 120 plassar!

Billettar 
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 845,-
Dette inkluderer aperitif, mat og underholdning.

For reservering av bord, kontakt Quality Hotel Ulstein på 70013000 eller q.ulstein@choice.no når de har bestilt billett.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: