Faulty Towers - The Dining Experience

Faulty Towers. Basil, Sybil og Manuel.
Faulty Towers. Basil, Sybil og Manuel.
Laurdag, 21 november, 2015 klokka 19:00

‘Fawlty Towers’ er sannsynligvis den meste populære og kjente britiske komiserien som er vist på norsk TV.

Rollefigurene som vi elsker gjenoppstår i ‘Faulty Towers The Dining Experience’, som er et unikt, interaktivt 2-timers show fullstappet med latter og med humoren vi husker fra serien. Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil og ikke minst den språk-forvirrede, klønete Manuel serverer gjestene middag på typisk ‘Faulty’ måte!

‘Faulty Towers The Dining Experience’ har vært en kjempehit over hele verden og kommer nå tilbake til Norge!

Dette showet ble satt opp på en restaurant i London’s West End tidlig i November 2012. I følge Time Out, London, er det et av de topp 3 mest besøkte showene i London den samme måned. Nå er det booket helt fram til slutten av 2015.

‘Faulty Towers the Dining Experience’ debuterte på Sydney Opera House i september 2013 med 8 utsolgte show. I mai 2014 debuterte showet på selveste Royal Albert Hall med 5 utsolgte show og er tilbake igjen i mai 2015.

Les hva kritikerne sier:

‘Det har muligens vært ledd mer på kortere tid av et Gaffel & Karaffel-publikum tidligere under et show, men jeg tviler på det. Noensinne. For Faulty Towers The Dining Experience er noe for seg selv. ‘– Rogalands Avis

‘En tre-retters I særklasse’ - Haugesunds Avis

‘****A once in a lifetime dining experience’ – London Theatre Guide

‘**** ‘A two-hour eat, drink and laugh sensation’ - Daily Telegraph

***** ‘This is top end entertainment, a triple espresso of physicality that will knock you for six. Deliciously entertaining from start to finish, this is not to be missed.' - What’s On - London

***** ‘This is belly-achingly funny and something truly unique. We can’t recommend it enough’ – London Date Guide

Stad
Sunndal kulturhus
Auragt. 2
6600
Sunndalsøra
Kommune: