Folk og røvere i Kardemomme by

Folk og røvere i Kardemommeby. Tegning: Thorbjørn Egner.
Folk og røvere i Kardemommeby. Tegning: Thorbjørn Egner.
Onsdag, 28 februar, 2018 klokka 18:00

Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert! I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Riksteatrets oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by - en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. Du vil møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen på kulturhuset der du bor.  Røverne gleder seg til å hilse på barna som kommer på besøk.

Med Kim Haugen i registolen og et ensemble fylt av unge, nye talenter ønsker vi å innlemme en ny generasjon i vår felles kulturarv. Ja, vi elsker Thorbjørn Egner!

 

Premiere i Nydalen, Oslo 2. november 2017

Turnépremiere på Nøtterøy 7. november 2017

På turné med Riksteatret til 70 steder over hele landet

På scenen

Mikkel Niva, Mats Holm, Carina Furseth, Tor Ivar Hagen, Jan Huse, John Sigurd Kristensen, Morten Røhrt, Jonas Rønning, Jon Rørmark, Erik Aleksander Schjerven, Lars Helge Throndsen, Linda Tørklep og Olli Wermskog.

Team

Regissør: Kim Haugen. Scenograf: Siri Langdalen

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater

Stad
Sunndal kulturhus
Auragt. 2
6600
Sunndalsøra
Kommune: