Folkestyret 2014

Laurdag, 15 mars, 2014 klokka 19:00

av Hilde Brinchmann og Henriette Vedel.

Fra det norske folk til det norske folk.

Hva ville du svart på følgende spørsmål:
Har du tro på det norske folkestyret?
Hva ville du snakket om hvis du skulle holde en tale på Stortinget?
Når følte du deg sist samfunnsengasjert?
Har du påvirkningskraft?

I anledning Grunnlovsjubileet har regissør Hilde Brinchmann og dramaturg Henriette Vedel reist landet rundt og samlet inn folks tanker og meninger om demokratiet i Norge i dag. De har stilt de samme spørsmålene til mange mennesker og fått en mengde ulike svar.

Svarene får du i Folkestyre 2014, en teaterforestilling fra det norske folk til det norske folk, der skuespillere presenterer autentiske historier om folks tro på egen mulighet til å forandre. Hva er det som gjør at noen ser på seg selv som samfunnsengasjerte, og andre tenker at det ikke nytter?

Vil du bli en del av forestillingen? Ta et bilde av deg selv når du er samfunnsengasjert og legg ut på Instagram med #folkestyre2014, eller vær med på å lage musikken til forestillingen gjennom Folkestyret 2014s egen YouTube-kanal. På hvert spillested vil skuespillerne intervjue en tilfeldig valgt person på gaten og la svaret bli en del av forestillingen samme kveld. Les mer på www.riksteatret.no.

Spilletid ca 2 timer (inkl. pause).

Opplev mer
I samarbeid med Grunnlovsjubileet 2014 inviterer Riksteatret til kåseri ved forfatter Karsten Alnæs, som er aktuell med «1814 – Miraklenes år».

Sted: På kulturhuset kl 18.15


Ledsagerbevis OK

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: