Per Fronth - "Mapping the Surface"

Ballett. Alle rettigheter: Per Fronth
Måndag, 4 november, 2013 klokka 00:00
Tysdag, 5 november, 2013 klokka 00:00
Onsdag, 6 november, 2013 klokka 00:00
Torsdag, 7 november, 2013 klokka 00:00
Fredag, 8 november, 2013 klokka 00:00
...og vidare enda fleire datoar.
Vis/skjul alle datoar

Per Fronth, f:1963 i Kristiansand, presenterer i høst sin tredje separatutstilling i Aalesunds Kunstforening. I de siste år har Per Fronth arbeidet med en rekke prestisjetunge bestillingsverk, et av de siste verk er nå installert i lobbyen til Grand Hyatt New York.

Per Fronth har bygget seg opp til å bli en av Norges mest populære - og kontroversielle kunstnere. Hans arbeider vekker interesse både nasjonalt som internasjonalt, og har resultert i en rekke utsolgte utstillinger i både New York og Norge. Han er fast representert av Dillon Gallery, New York, i Gallery B15, Copenhagen og i en rekke gallerier i Norge.

Fronth er representert i samlingene til bl.a. Museum of Modern Art, Wakayama, Japan, Biblioteque Nationale, Paris, Sørlandet Kunstmuseum så vel som i en rekke private og offentlige samlinger som bl.a Sting & Trudie Styler, hos den tidligere amerikanske vise-president Al Gore, NHO, Ekeberg-restauranten, NATO og MGM Grand, Las Vegas. Få uker etter åpningen i vår kunstforening stiller han ut i Dillon Gallery New York.

Stad
Aalesunds Kunstforening
Kommune: 
Kategori: