Georgs magiske medisin

Georgs magiske medisin. Illustrasjon: Riksteatret.
Måndag, 19 november, 2018 klokka 18:00

av Roald Dahl
Passe rampete teater for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør!

Georgs bestemor er ikke som andre søte og snille bestemødre. Hun er nifs og syter og klager og knurrer og bråker og blander seg opp i alt mulig. Georg vil gi henne en lærepenge. Så når hun skal få medisinen sin, lager han en boblende, frådende, magisk medisin, som garantert vil sende henne gjennom taket …

Roald Dahl er en forfatter i særklasse og har skapt en verden av uuttømmelig fantasi. Han var alltid på barnas side, og lot aldri en sjanse gå fra seg til å sparke dem som sparkes bør, de maktsyke, arrogante, autoritære og dømmende. Voksne, selvfølgelig. Men først og fremst får han oss til å le. Og grøsse. Og bli litt skremt (i hvert fall en liten stund inntil alt blir bra igjen). Og så le enda mer. Hans utrolige historier har gitt stoff til internasjonale storfilmer så vel som fargerike musikaler og fengende barneforestillinger.

Når Riksteatret tar Georgs magiske medisin til scenen, engasjerer vi regissør og dramatiker Morten Joachim, som også satte opp Doktor Proktors prompepulver. Han lover en forestilling med mye musikk og magi, som involverer barna og tar ungers fantasi på alvor. Med Georgs magiske medisin skal han sette alt på hodet og slå seg løs på barnas vegne – helt og fullt i Roald Dahls ånd.

Passer for barn fra 5 år.

Coop-medlem: kjøp billett
Samarbeidspartner: kjøp billett

Av
Roald Dahl

Dramatiker, regissør
Morten Joachim

Kostymedesigner, scenograf
Gjermund Andresen

Lysdesigner
Øystein Heitmann

Komponist
Gunnar Eiriksson

Medvirkende
Ellen Andreassen, Ulla Marie Broch, Espen Mauno, Kristian Winther og Andreas Bratlie

Produsert av
Riksteatret i samarbeid med Sogn og Fjordane Teater og Haugesund Teater

Stad
Bjørnsonhuset
Kommune: