The Guest

The Guest. Fotokilde: Teatret Vårt.
Måndag, 12 oktober, 2015 klokka 19:30

Ina Christel Johannessen / Zero Visibility Corp.

I The Guest utforsker koreograf Ina Christel Johannessen og Zero Visibility Corp. motsetningene mellom gjestfrihet og vennskap, opposisjon og fiendtlighet. The Guest er inspirert av Albert Camus’ novelle «L’Hôte», som på fransk kan bety både «gjest» og «vert». Hvordan tar vi imot de som kommer utenifra inn i vårt fellesskap? Hvem kan egentlig påberope seg å høre hjemme i et gitt geografisk område på bekostning av andre?

Til urpremiéren på Dansens Hus i Oslo i januar samlet en av Norges mest anerkjente koreografer, Ina Christel Johannessen, et stjernelag av dansekunstnere, deriblant Jon Filip Fahlstrøm fra Levanger. Det ble en sterk, akrobatisk og suggererende opplevelse, ledsaget av Le Trio Jourban og Demdike Stares besettende lydbilde. Nå er det mulig å oppleve noe av den ypperste dansekunsten Norge har å by på i Molde – dette er en forestilling du garantert ikke går upåvirket ut ifra!

The Guest er første produksjon i utviklingen av et nasjonalt turnénettverk for dans i Norge igangsatt av DansiT – Senter for dansekunst i Sør-Trøndelag og Dansens Hus. Samarbeidspartnere er Teaterhuset Avant Garden, Olavshallen, Teatret Vårt, DKS Trondheim, DKS Sør-Trøndelag og DKS Møre og Romsdal.

Koreograf: Ina Christel Johannessen
Dansere: Line Tørmoen, Pia Elton Hammer, Merete Hersvik, Edhem Jesenkovic, Valtteri Raekallio, Antero Hein, Jon Filip Fahlstrøm, Yaniv Cohen
Produsert av : zero visibility corp.
Varighet : 1 time og 17 minutter

Stad
Teatret Vårt
Kommune: 
Kategori: