HÅKON KORNSTAD

Torsdag, 19 juli, 2012 klokka 22:30:00

Tenor battle het det når to saksofonister møttes til kamp om hvem som spilte fortest, hippest og coolest på femtitallet. I Kornstads nye prosjekt betyr tenor battle møtet mellom en tenorsaksofonist og en operatenor i en og samme musiker!

Det nye bandet er et slags oppdatert salongorkester, inspirert av 78plate-æraen, der jazzsvisker lever side om side med opera-arier, og vakre ballader avløses av improviserte partier. Dette er garantert musikk du aldri har hørt maken til.
Håkon Kornstad er en av landets fremste saksofonister, han har gitt ut flere kritikerroste plater på samvittigheten. Han var frontfigur i Wibutee som var med på å fornye norsk jazz på 2000-tallet, han har gitt ut to strålende duoinnspillinger med Ingebrigt Håker Flaten, og da de spilte i Molde Domkirke høsten 2011, overasket han publikum i Mole Domkirke da han avsluttet duokonsert med Ingebrigt Håker Flaten med å syne «Ack Värmeland du skøna». Parallelt med sitt virke som jazzsaxofonist tar han nå utdanning som operasanger.
I tenor I Tenor battle synger han arier av Bizet , Richard Strauss og andre på en helt ny måte, og han har satt sammen et band av noen av våre fremste og mest kreative improvisasjonsmusikere.

Håkon Kornstad- tenorsaxofon og sang, Per Zanussi bass, Sigbjørn Apeland tråorgel, Øyvind Skarbø- trommer/perkusjon

www.kornstad.com

L=ledsager med bevis.
Unummererte plasser.

Stad
Molde, Plassen, Storyville
6401
MOLDE
Kommune: