Høstscena 2017 - Hasse Farmen

Hasse Farmen. Pressebilete. Fotokjelde: Høstscena.
Torsdag, 28 september, 2017 klokka 22:00

EN USEDVANLIG GODT BEVART HEMMELIGHET?

Kritikeryndlingen og mannen bak en av fjorårets sterkeste utgivelser, Hasse Farmen, kommer til Terminalen torsdag 28. september. Om du ikke kjenner ham fra før, er dette muligheten til å oppdage en usedvanlig sterk låtskriver med et helt særegent pop noir-univers!

Det har gått 20 år siden Hasse Farmens solodebut, og hans fjerde soloalbum, som ble sluppet høsten 2016, har høstet strålende anmeldelser over hele linjen. Albumet «Livet du redder kan være ditt eget» har blant annet blitt omtalt som hans livs plate og en av årets aller beste ifølge Dagsavisen. Klassekampen beskriver det som hans mest eventyrlystne, ambisiøse og beste album til nå. Ikke minst havnet plata på Aftenpostens liste over de ti beste norske albumene i 2016.

«Som så mange andre skriver og spiller jeg mitt liv. Ikke dermed sagt mitt eget liv, men livet i og rundt meg slik jeg opplever og ser det når jeg går i mine egne eller låner andres sko. Jeg er en dokumentarist, en dramatiker, en dikter og forbasket løgner som prøver å underholde deg».

Her et lite glimt inn i Farmens univers. En av årets vakreste videoer regissert av Farhad Kalantary. Den topper forøvrig videolista NORSK på Spotify.

Stad
Terminalen
Kommune: 
Kategori: